Menus recomenats

Menú degustació

Aquest menú el tenim tot l'any però el canviem molt sovint.El que tenim ara és:

Entrant

Sopa freda de tomata amb olivada

Primer plat

Foie al Calvados amb poma Gala

Segons plats

Rostit de l´Empordanet
Peus calçats ( Peus de porc amb espardenyes )

Postres

Pastís de pá de pessic amb confitura de préssec
Gelat de menta amb xocolata

Preu

55,00 euros
(Iva inclós) Begudes Apart

La Garoinada

La campanya de la garoinada és: Gener, febrer i març

Primer plat (Sempre és igual)

Una dotzena de garoines

Segon plat

Calamar de Palamós farcit de carn picada

Postres

Pastis de taronja amb xoxolata i ametlles

Pa, aigua i vins del Celler Espelt

a triar Murri Blanc, lledoner rosat o 99 Punts negra

Preu

55,00 euros
Iva inclòs

Menú D'es Niu

La campanya del menú és de : Octubre-Novembre

Primer plat (Diferent cada any)

Amanida amb escarola i escabetx coca de vidre amb anxoves

Segon plat

Es Niu

Postres

Cassoleta de poma amb gelat de canyella ( cada any postre diferent)

Pa, aigua i vins Celler Espelt

Preu

55,00 euros
Iva inclòs
Scroll to top