Menú degustació
Aquest menú el tenim tot l'any però el canviem molt sovint.El que tenim ara és:
Entrant
Sopa freda de tomata amb olivada
Primer plat
Foie al Calvados amb poma Gala
Segons plats
Rostit de l´Empordanet
Peus calçats ( Peus de porc amb espardenyes )
Postres
Pastís de pá de pessic amb confitura de préssec
Gelat de menta amb xocolata
Preu
55,00 euros
(Iva inclós) Begudes Apart
La Garoinada
La campanya de la garoinada és: Gener, febrer i març
Primer plat (Sempre és igual)
Una dotzena de garoines
Segon plat
Calamar de Palamós farcit de carn picada
Postres
Pastis de taronja amb xoxolata i ametlles
Pa, aigua i vins del Celler Espelt
a triar Murri Blanc, lledoner rosat o 99 Punts negra
Preu
55,00 euros
Iva inclòs
Menú D'es Niu
La campanya del menú és de : Octubre-Novembre
Primer plat (Diferent cada any)
Amanida amb escarola i escabetx
coca de vidre amb anxoves
Segon plat
Es Niu
Postres
Cassoleta de poma amb gelat de canyella ( cada any postre diferent)
Pa, aigua i vins Celler Espelt
Preu
55,00 euros
Iva inclòs