La cuina de La Xicra

La cuina que descriu en Josep Pla

La nostra carta, basada en una cuina de mercat, a partir de productes frescos, de proximitat i de temporada, s’ha consolidat com una de les millors de la comarca.

Ofereim un servei exquisit i cuidem amb cura de la nostra bodega per suggerir el millor maridatge en cada ocasió. El pla perfecte pels amants del bon menjar.

Aniversaris, trobades d’amics, mereixen un tracte especial. Són dies inoblidables i és així com els cuidem. Disposem de precioses sales i diferents opcions gastronòmiques perquè tothom recordi aquest dia amb un somriure.

Catxoflino
És un plat empordanès de subsistència que Pere Bahí, el propietari d'aquest conegut establiment de Palafrugell, ha convertit en una recepta d'alta cuina.
Peus calçats
Peus de porc amb espardenyes de mar o llongos
Rostit empordanès
Pollastre de pagès amb cebetes de platillo, pastanaga i farigola cuit a la cassola amb vi ranci
Anterior
Siguiente
Scroll to top