El Restaurant

Sabor empordanès

Ens agrada mostrar el paisatge empordanès a taula, petits detalls que fan de la nostra cuina una de les més preuades del món. Mantenint el nostre compromís a la cuina tradicional del Empordá lloada per Josep Plá.

Cuina tradicional renovada

La nostra és una cuina que es fonamenta en l’ús prioritari del producte de proximitat, de temporada, tractats acuradament i amb seny; cuina empordanesa renovada, amb gran personalitat

Cuina de proximitat

La nostra especialitat és niu a base de bacallà, un clàssic en La Xicra, només es troba en pocs locals de Palafrugell. Una altra especialitat és el catxofino amb pollastre, arròs, porc, gambes.

Petit i molt acollidor

Situat en el literari carrer Estret de Palafrugell, el restaurant La Xicra de Palafrugell és un establiment acollidor que disposa de menjadors privats per a poder assaborir les seves especialitats en la intimitat.

Anterior
Siguiente
"La Xicra és un gran restaurant, un clàssic del país, una de les quatre o cinc direccions en la qual sobreviu la cuina popular transmutada en alta cuina popular. Un exemple per a aquests xefs que s'inflamen amb la tradició però que consumeixin la traïció."
Elperiódico
diario
" La seva especialitat Es niu, a base de bacallà, un clàssic en La Xicra, només es troba en pocs locals de Palafrugell. Una altra especialitat és el Catxofino amb pollastre, arròs, porc, gambes, plat anàrquic que admet tot el que hi hagi en el mercat depenent del cuiner."
Guia Repsol
gastroteca
"L'any 2007, la Generalitat va concedir la Medalla de Turisme de Catalunya a Pere Bahí, el qual va reconvertir la granja en restaurant quan li va concedir la distinció recordant la seva col·laboració amb el Patronat de Turisme per promocionar la cuina empordanesa a Espanya i Europa."
Diari de Girona
diari
Scroll to top